Diner aan huis

Ontspannen met vrienden thuis eten in een vertrouwde omgeving, of rustig met collega’s nog wat overleggen en tegelijkertijd genieten van een heerlijke maaltijd? Dat kan met een geheel verzorgd diner van ByMindy. Ik kom bij u thuis koken of lever het complete diner van tevoren bij u af.

Kok aan huis
Indien u ervoor kiest om het gehele diner te laten verzorgen, kom ik bij u in de keuken alle gerechten bereiden. U kunt zich geheel richten op uw gasten; ik verzorg het menu en de bediening.

Mise en place
Bij het unieke mise en place-concept kom ik het complete diner van tevoren bij u brengen. Op deze manier kunt u zelf het tempo van de avond bepalen, maar beleeft u niet de chaos en lasten van de voorbereiding voor het diner.

U ontvangt de gerechten zo ver mogelijk voorbereid, waardoor u met minimale inspanning toch de rust en tijd kunt nemen voor het diner thuis. Uiteraard krijg u een uitgebreide beschrijving erbij hoe de gerechten moeten worden afgemaakt, opgewarmd en opgemaakt op het bord.

Extra mogelijkheden
Bij beide keuzes is het mogelijk om te kiezen voor een amuse (hapje vooraf) en friandises (lekkers voor bij de koffie). Bij het ideale menu hoort uiteraard ook een perfect glaasje wijn. Ik werk samen met de heren van Vecino. Zij kunnen op uw verzoek bijpassende wijnen leveren bij uw zorgvuldig uitgekozen menu.

Vanaf tien personen
Bij de menu’s tot en met tien personen geldt dat alle gasten hetzelfde menu krijgen. Vanaf tien personen is het bespreekbaar dat de gasten vooraf een keuze kunnen maken uit twee opties.

Hieronder vindt u een overzicht van enkele gerechten. Uiteraard zijn er nog vele mogelijkheden te bedenken en kan ik een prachtig menu op maat maken met uw wensen.

Bekijk enkele dinermenu’s >>

Wilt u bestellen of heeft speciale wensen? Neem dan contact met mij op!