Baking Good & Baking Bad

Chocolate Chip Cookies

Gisteravond hadden we een team meeting op de zaak. De helft van de meiden is zoals gewoonlijk weer aan het dieeten en leven op worteltjes en komkommer. Dus een leuke uitdaging om wat lekkers te maken wat zowel gezond kan als de heerlijk geniet versie. Of te wel Chocolate Chip Cookies Baking Good en Baking Bad!!! Lees meer

Koffie Broodjes

IMG_5479

Vaak gegeten, nooit zelf gemaakt. Tot dat het Pasen werd en de schoonfamilie zou komen lunchen. Heerlijk om vers te eten! Blijft zeker in de recepten box.

Hierbij het recept voor jullie:

Lees meer

Culiknoeien

Culiknoeien

Iedereen kent het eigenlijk wel: de standaard BBQ. Hamburger, worstje, sateetje, maar vooral veel stokbrood en satésaus. Heb je hier geen zin in; dan kun je altijd gaan Culiknoeien. Dit woord zou ook in de Van Dale moeten komen te staan!

Lees meer

Masterchef

Chocolate-forest-floor

In de afgelopen jaren heb ik het al vaak gehoord; waarom doe jij niet mee met Masterchef. Ik zie mij zelf nou nog niet echt op tv verschijnen, maar ik ben wel verslaafd aan de serie. Zeker de series Masterchef Nieuw-Zeeland en Masterchef Australië. Vooral bij de laatste zie je de meest hoogstaande gerechten langskomen. Daar kan de Nederlandse versie nog wat van leren.

Lees meer

Baby Bonbons

Bonbons met blauwe luier

Van mijzelf weet ik dat ik niet heel erg creatief ben met iets bedenken van scratch. Maar oplossingen bedenken voor problemen is wel aan mij besteed.

Een paar maanden geleden kwamen vrienden naar mij toe. Zij waren zwanger en wilden, voor de familie en vrienden die hun nieuwe kroost kwam bewonderen, geen standaard beschuit met muisjes serveren. Of ik niet iets voor hun kon maken en ik ga nooit een uitdaging uit de weg…… Lees meer