Masterchef

Chocolate-forest-floor

In de afgelopen jaren heb ik het al vaak gehoord; waarom doe jij niet mee met Masterchef. Ik zie mij zelf nou nog niet echt op tv verschijnen, maar ik ben wel verslaafd aan de serie. Zeker de series Masterchef Nieuw-Zeeland en Masterchef Australiƫ. Vooral bij de laatste zie je de meest hoogstaande gerechten langskomen. Daar kan de Nederlandse versie nog wat van leren.

Vooral de desserts zijn mij altijd bijgebleven. En vooral het dessert genaamd: Chocolate-forest-floor.

Op een dag ben ik gaan zoeken of ik de recepten kon vinden, en zowaar staan er een aantal recepten online. Deze moest ik zeker gaan maken op de Woensdag Bakdag. Helaas hebben ze alleen de Engelse versie en gebruiken ze ingrediƫnten die wij niet voor handen hebben. Maar daar ben ik creatief genoeg voor. Het resultaat; bijna identiek heerlijk dessert en een pracht plaatje. Trots!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *