Baby Bonbons

Bonbons met blauwe luier

Van mijzelf weet ik dat ik niet heel erg creatief ben met iets bedenken van scratch. Maar oplossingen bedenken voor problemen is wel aan mij besteed.

Een paar maanden geleden kwamen vrienden naar mij toe. Zij waren zwanger en wilden, voor de familie en vrienden die hun nieuwe kroost kwam bewonderen, geen standaard beschuit met muisjes serveren. Of ik niet iets voor hun kon maken en ik ga nooit een uitdaging uit de weg……

Pfff…. Waar te beginnen. Lang leve google, ten minste normaal gesproken. Nu kwam ik er achter dat er eigenlijk helemaal niet zoveel speciaals hiervoor te vinden is, behalve cupcakes of chocolade schijfjes met muisjes erop. Niet heel erg origineel.

Doordat ik het erg leuk vind om taarten te maken, herinnerde ik mij dat ik op een site een malletje gezien had van een baby, alleen werd deze gebruikt voor marsepein. Wellicht dat je het dan ook zou kunnen gebruiken voor chocolade en zo een bonbon te maken. Hierbij was het idee geboren. Nadat de eerste mal binnen was, ben ik gaan experimenteren. Uiteraard met witte chocolade. En het lukte na een paar pogingen zowaar ook. Alle details van het gezichtje en zelfs het ruggengraatje kwamen mooi uit. Het was bijna griezelig hoe gedetailleerd de bonbon was.

De vulling was niet zo moeilijk om te bedenken; uiteraard met blauwe muisjes! Dat werd een botercrême vulling met muisjes.

Om aan de buitenkant ook te laten zien dat het een jongetje was kreeg de baby bonbon ook nog een blauwe luier om van marsepein.

En het resultaat; geweldige en heerlijk bonbons, van bijna levensechte baby’s en missie volbracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *